Ценомира Димитрова

Сугестопед (Сертификат № 326/2014 г.) към Фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева”

Очите й са светли като името й. Тя е царска особа с любопитно родословно дърво. Компанията на тази благородна дама винаги създава усещането за спокойствие и радост.

Ценомира Димитрова има 20 годишен стаж като преподавател по английски език на деца и възрастни. Завършила е Българска филология в СУ „Св. Климент Охридски” и следдипломна квалификация за преподавател по английски език в Нов Български университет. Тя вярва, че обучението не бива да бъде мотивирано от принуда и страх, че трябва да бъде освободено от фиксацията върху резултата във вид на оценка. Смята, че животът и обучението трябва да бъдат едно цялостно радостно преживяване на себепознание и себеразкриване – разкриване и разпалване на божествената искра във всеки един от нас. Вярва, че любовта е свързващата сила във вселената и е мотивация на съществуването. И че нашето предназначение е да я освободим от капаните, които сами сме й заложили.

„Изпитвам благоговейно смирение и безмълвие пред ума и сърцето на проф. Лозанов и пред неговото слово и дело.”, казва Цени.

Ценомира Димитрова е щастлива да работи за установяването на нова култура в обучението, в която всички изживяват своето предназначение.
Курсове на преподавателя
10.04 2018

Английски език – Business English

Цена на учебни материали – 50 лв.

Вт/Чт
11.04 2018

Английски език – Intermediate

Цена на учебни материали – 50 лв.  

Пон/Ср/Пт
15.05 2018

Английски език – Intermediate/Бизнес английски

Цена 600 лв + 50 лв учебни материали  

всеки делничен ден
21.05 2018

Английски език – Beginners/PreIntermediate

Цена за учебни материали – 50 лв.

Всеки делничен ден
25.06 2018

Английски език – Intermediate/Business English

Цена за учебни материали – 50 лв.

Всеки делничен ден
За нас

Когато любовта срещне свободата, тя се отрази в ученето и то стане необикновено ... Когато се свържем с изкуството и намерим златното сечение в учебния процес ... и се разтворят границите на прякото възприятие ... Учим много повече. Много по-бързо. Учим със сърце. С игрови преживявания и чрез свързване с класическото изкуство.