Светлана Стоянова

Сугестопед (Сертификат №406/2017) към Фондация „ Проф. д-р Георги Лозанов и проф.д-р Евелина Гатева”

Светлана Стоянова е детски сугестопедагог във Вихровения. Дипломиран филолог и преподавател по български език и литература, с магистратура по “Компютърна хуманитаристика”. И тъй като народните танци са й в кръвта, завършва и следдипломна квалификация за Художествен ръководител на танцов състав по специалността “Български танци”. Това я отвежда в света на децата, които в продължение на четири години учи да танцуват. Практиката и опита, които има в работата си с децата са много ценни и винаги свързани с изкуството, защото освен танците, Светлана обича да свири и на пиано и да пее.

И в момента Светлана танцува активно народни танци в частна формация.  Освен това не може да избяга от страстта си да пише и с голямо желание подготвя статии и новини за различни сайтове и медии.

В Сугестопедията Светлана намира възможността да съчетае в едно всичко, което обича – музиката, танците и езика. Това допълва и осмисля преподавателската й работа, прави нея самата по-пълноценна и хармонизира всичко в нейния свят.

Ново от блога