Румяна Йохнева

Сугестопед (Сертификат № 338/2014 г.) към Фондация „ Проф. д-р Георги Лозанов и проф.д-р Евелина Гатева”

Да станеш сугестопед, след като почти целият ти професионален опит е преминал на ключови мениджърски позиции в корпоративния свят, е равносилно на катарзис. Точно това се случва с Руми Йохнева, когато преди около 2 г. осъзнава, че заемайки поста директор маркетинг и продажби в голяма компания, всичко, което я заобикаля, е „кухо” и никому ненужно, а тя самата се чувства като „плевел”, избуял на грешната нива. Решението, което взима тогава, да преобърне живота и кариерата си като стане сугестопед по английски език, вероятно изненадва мнозина. Тя обаче е убедена, че това е едно от най-смислените неща, които е правила. Руми с радост разгръща уменията си на английски филолог  (завършила е СУ „Св.Климент Охридски” ) и се свързва със сугестопедията.

Днес Румяна Йохнева, която е сугестопед от лятото на 2014 г., преподава английски език за деца и възрастни. С усмивка разказва колко красив може да бъде животът, когато общуваш всеки ден с човешки същества, а не с компютри. Не съжалява за изгубената кариера и възможностите, които е имала във САЩ, където живее и работи близо 7 години.

„Всеки може да проговори чужд език. И няма нищо страшно да го направи във всеки етап от живота си, дори и по-късно. Най-важното е да го иска!”, казва Руми.
Курсове на преподавателя
02.04 2018

Английски език – Beginners/Pre-Intermediate

Цена 600 лв + 50 лв учебни материали  

Пон/Ср/Пт
04.04 2018

Английски език – Business Club

Цена за учебни материали – 40 лв.

Сряда
21.04 2018

Английски език – Business Club

Цена 330 лв + 40 лв учебни материали

Сряда
14.05 2018

Английски език – UpperIntermediate

Цена 450 лв + 50 лв учебни материали  

Пон/Вт/Чт/Пт
16.05 2018

Английски език – English Therapy

Цена 330 лв + 40 лв учебни материали  

Сряда
04.06 2018

Бизнес английски

Бизнес английският е все по-необходим за да можем да сме спокойни и компетентни при общуване в бизнес среда. И ако до скоро се очакваше да имаме доста добро ниво на […]

Пон/Вт/Чт/Пт
За нас

Когато любовта срещне свободата, тя се отрази в ученето и то стане необикновено ... Когато се свържем с изкуството и намерим златното сечение в учебния процес ... и се разтворят границите на прякото възприятие ... Учим много повече. Много по-бързо. Учим със сърце. С игрови преживявания и чрез свързване с класическото изкуство.