Пепа Анигностова

Сугестопед (Сертификат № 391/2017 г.) към Фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева”.

Да общуваш с Пепа Анигностова е лекота и удоволствие. Нейната жизнерадостност и одухотвореност изпълват всеки разговор. А доброта и чистота на отношенията са стойностите, които всеки в обкръжението й щедро получава.

Часовете по немски език са заряд от положителна емоция и завладяваща игра. Изключително талантлива и артистична Пепа, винаги предава добро и ведро настроение на своите курсисти. Неусетно и без осъзнаваме как, немският език вече не изглежда труден, напротив – усещаме красота и мелодията в езика, богатството на изказа. Падежите не само не плашат, те по естествен начин намират място в речта.

Пепа Анигностова е дипломиран филолог с магистърска степен „Конферентен превод“ с немски език. Редактор, преводач и преподавател с богат опит в работата с младежи и възрастни. Участва в разработването на сугестопедични програми и нива по немски език съвместно с фондация “Проф д-р Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева”.

Повече за Пепа:

Образование:

Софийски университет „Св. Климент Охридски“

Магистърска степен по специалност „Конферентен превод“ с немски език

Софийски университет „Св. Климент Охридски“

специалност „Немска филология”

Обучение в Университета Люксембург в областта на литературата, медиите и лингвистиката

Професионален опит:

Преподавател във фондация „Заедно в час“, Преподавател по немски и английски език на ученици 8-12 клас в ПГТХТ „Никола Димов“, гр. Пирдоп, Преподавател по немски език в различни школи, Преводач и редактор, други.
Курсове на преподавателя
24.04 2018

Немски език – начинаещи

Цена за учебни материали – 50 лв.

Всеки делничен ден
24.04 2018

Немски език – средно напреднали

Цена за убечни материали – 50 лв.

Всеки делничен ден
06.06 2018

Немски език – Средно напреднали

Цена на учебни материали – 50 лв.

Всеки делничен ден
За нас

Когато любовта срещне свободата, тя се отрази в ученето и то стане необикновено ... Когато се свържем с изкуството и намерим златното сечение в учебния процес ... и се разтворят границите на прякото възприятие ... Учим много повече. Много по-бързо. Учим със сърце. С игрови преживявания и чрез свързване с класическото изкуство.