Пепа Анигностова

Сугестопед (Сертификат № 391/2017 г.) към Фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева”.

Да общуваш с Пепа Анигностова е лекота и удоволствие. Нейната жизнерадостност и одухотвореност изпълват всеки разговор. А доброта и чистота на отношенията са стойностите, които всеки в обкръжението й щедро получава.

Часовете по немски език са заряд от положителна емоция и завладяваща игра. Изключително талантлива и артистична Пепа, винаги предава добро и ведро настроение на своите курсисти. Неусетно и без осъзнаваме как, немският език вече не изглежда труден, напротив – усещаме красота и мелодията в езика, богатството на изказа. Падежите не само не плашат, те по естествен начин намират място в речта.

Пепа Анигностова е дипломиран филолог с магистърска степен „Конферентен превод“ с немски език. Редактор, преводач и преподавател с богат опит в работата с младежи и възрастни. Участва в разработването на сугестопедични програми и нива по немски език съвместно с фондация “Проф д-р Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева”.

Повече за Пепа:

Образование:

Софийски университет „Св. Климент Охридски“

Магистърска степен по специалност „Конферентен превод“ с немски език

Софийски университет „Св. Климент Охридски“

специалност „Немска филология”

Обучение в Университета Люксембург в областта на литературата, медиите и лингвистиката

Професионален опит:

Преподавател във фондация „Заедно в час“, Преподавател по немски и английски език на ученици 8-12 клас в ПГТХТ „Никола Димов“, гр. Пирдоп, Преподавател по немски език в различни школи, Преводач и редактор, други.

Ново от блога