Максим Цветков

Сугестопед към Фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева”.

Максим Цветков е от хората, за които казваме,  че са открили своето призвание и практикуват професията си с любов и всеотдайност. Той е преподавател по английски език и целият му професионален път е обвързан с преподаването, практикуването и задълбоченото изучаване на езика.

Максим е дипломиран филолог по английски език, с педагогически и преводачески профил. В допълнение завършва магистратура по „Методика на чуждоезиковото обучение” в СУ Климент Охридски. Специализира “Драма техники в обучението по английски език” във Великобритания. Винаги е търсил връзката между изкуството на театъра и успешните практики на преподаване. През годините натрупва  богат опит в работата с различни възрастови групи. Бил е учител в елитни гимназии, университетски преподавател, а също – преподавател на възрастни в езикови школи.  Има опит като редактор и преводач, работил е като екскурзовод, а в личното си време е ски инструктор и воден спасител.

Срещата на Максим със сугестопедията не е случайна. Тя идва в отговор на професионалния му интерес към възможностите, които актьорската игра дава в обучението. Притеглен от темата той присъства на първите сугестопедични конференции у нас и успява да се срещне с проф. д-р Лозанов в последните години от живота му.

Днес Максим е член на екипа на Вихровения и е сертифициран сугестопед към фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева”. С високата си квалификация и богат опит в преподаването той допринася за успешното практикуване на метода.

Повече за Максим:

Образование:

Драма техники в обучението по английски език, International Project Centre, гр.Екситър, Великобритания

Методика на чуждоезиковото обучение – Магистратура, СУ „Кл. Охридски” – Магистърска теза: „Актьорска игра в обучението по английски език”

Английска филология – 1.Преводачески профил, 2.Педагогически профил –  СУ “Кл. Охридски” – София

Професионален опит:

Учител по английски език в НПМГ “Акад. Л. Чакалов”, НУИИ “Илия Петров”, 132 СОУ – София, Техникум по облекло “Мария Луиза” и др.

Преподавател по английски език в Медицински университет – София и Институт за чуждестранни студенти – София

Преподавател по английски език – “Лингва рекс”

Редактор и преводач на “An Anthology of Roma Poetry”

Екскурзовод – “Балкантурист” – София
Курсове на преподавателя
28.05 2018

Английски език – Beginners/Pre-Int.

Цена за учебни материали – 50 лв.  

всеки делничен ден
За нас

Когато любовта срещне свободата, тя се отрази в ученето и то стане необикновено ... Когато се свържем с изкуството и намерим златното сечение в учебния процес ... и се разтворят границите на прякото възприятие ... Учим много повече. Много по-бързо. Учим със сърце. С игрови преживявания и чрез свързване с класическото изкуство.