Ева Бираджиева

Сугестопед към Фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева”.

Ева вярва, че ученето е приключение, а хармонията и красотата намират естествено място в този процес. Не е изненадващо, че с това разбиране открива сугестопедията и днес е щастлива да следва избора си със сърце. Часовете й са изключително приятно преживяване, в което артистичността и креативността присъстват във всеки детайл, а смехът и доброто настроение са задължителни. “Не мога да живея без музика – споделя Ева с топла и искрена усмивка –  и съм изключително щастлива, че сугестопедията разкри безкрайни възможности да я прилагам в обучението по английски език.“

Ева завършва Специална педагогика в  Софийски университет “Климент Охридски” и преминава сертификационни изпити по английски език  към University of Cambridge до Level 2 Certificate in ESOL International (Advanced). През целия си професионален път преподава английски език на деца, младежи и възрастни и натрупва богат опит в работата с всяка възрастова група. Днес Ева е част от екипа на Вихровения и следва мисията да вдъхновява и помага на хората да разгръщат своя потенциал.

Повече за Ева:

Образование:

  • Специална педагогика
  • Софийски университет Св. Климент Охридски
  • First Certificate in English
  • University of Cambridge, Local Examinations Syndicate, International Examinations
  • Content and language integrated learning
  • University of Cambridge, Local Examinations Syndicate, International Examinations
  • Young learners
  • University of Cambridge, Local Examinations Syndicate, International Examinations
  • Cambridge English Level 2 Certificate in ESOL International (Advanced)University of Cambridge, Local Examinations Syndicate, International Examinations

Професионален опит:

Преподавател по английски език в езикова школа „Астра“, Европейски Лицей – British school of Sofia, 101 СОУ „Бачо Киро“, Частна детска градина Рай, Държавна детска градина за деца с увреден слух „ проф. Дечо Денев“, Езикови школи за възрастни и деца и др.
Курсове на преподавателя
26.03 2018

Английски език – начинаещи

Цена за учебни материали – 50 лв.

Пон/Вт/Чт/Пт
10.04 2018

Английски език – Pre-Intermediate

Цена 600 лв + 50 лв учебни материали  

Пон/Вт/Чт/Пт
19.04 2018

Английски език – Pre-Intermediate

Цена 600 лв + 50 лв учебни материали  

Всеки делничен ден
14.05 2018

Английски език – Beginners/PreIntermediate

Цена на учебните материали – 50 лв.

Пон/Вт/Чт/Пт
16.05 2018

Английски език – Speaking Club

Цена на учебни материали – 30 лв.

Сряда
За нас

Когато любовта срещне свободата, тя се отрази в ученето и то стане необикновено ... Когато се свържем с изкуството и намерим златното сечение в учебния процес ... и се разтворят границите на прякото възприятие ... Учим много повече. Много по-бързо. Учим със сърце. С игрови преживявания и чрез свързване с класическото изкуство.