Десислава Натова

Хармонията, за която копнеех

Първата й среща със сугестопедията е като курсист.

Записва се на курс по италиански – език, който никога преди не е учила. Резултатът надминава очакванията й: “Получих толкова много за толкова кратко време – не само знания по езика, но също любов, емоционална подкрепа и запознанство с невероятни хора. Убедена съм, че това е най-добрият метод за учене, за отключване на потенциала и увереността на всеки човек.”

(Не)случайната й среща със сугестопедията я стимулира да промени коренно професионалния си път. “След 15 години работа в сферата на Човешките ресурси сугестопедията за мен е дългоочакваното завръщане към себе си. Открих хармонията, за която копнеех – хармония между етика и естетика, интелект, емоции, интуиция. Хармонията, която  отключва потенциала на всеки човек и прави възможно ученето без умора и постигането на много добри резултати.”

Десислава Натова има магистърска степен по психология, също и по управление на човешките ресурси. Работила е в големи международни компании. Обученията винаги са били нейната страст. Водила е много различни обучения в сферата на комуникативните умения и управлението на хора.

Ново от блога