Ангелина Миразчийска

Сугестопед (Сертификат № 358/2015 г.) към Фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева”

Ако има занимание, което Ангелина обича наравно с преподаването на английски език, то е да открива красотата във всичките и проявления: в изкуството, в природата, в отношенията между хората. Очарованието на един вълнуващ разговор с приятели, на една разходка край морето или в планината, на един съвременен или класически концерт могат да бъдат въплътени и в уроците по английски език, за да ги превърнат в преживяване, което не само успешно развива езиковите умения, а и носи наслада на сетивата, жизнерадост на духа и щастие на сърцето.

Ангелина Миразчийска е завършила Първа английска гимназия във Варна, придобива диплома на преподавател по английски език от Пловдивски Университет “Паисий Хилендарски” и се развива като педагог, благодарение на изключително ерудирани и вдъхновяващи български, американски и британски преподаватели и изследователи на английския език. Професионалният й път на преподавател по английски език я е срещал и с деца, и с възрастни, а значителна част от опита си е придобила в американската институция „Корпус на мира“, където е обучавала американски доброволци как да преподават в български училища из цялата страна.

„Моето любимо занимание, преподаването на английски език, плавно се преля в желание да стана сугестопедагог и да оползотворявам уменията си по начин, който носи едновременно и голям успех, и голяма радост на учениците ми. Сега заедно можем да съпреживяваме красотата на знанието, изкуството и пълноценното общуване и неусетно да стигаме до откритието, че способността ни да владеем езика е била винаги в нас“, казва Ангелина.

И че тази способност ни прави истински щастливи.
Курсове на преподавателя
20.11 2018

Английски език – Intermediate

Сугестопедичен курс по английски език ниво Intermediate от вторник до петък, 18:30 – 21:00 часа 5 седмици от 20-ти ноември до 20-ти декември 2018 общо: 60 учебни часа цена: 480 […]

20.11 2018

Aнглийски език Intermediate

От вторник до петък, 18:30 – 21:00 часа 5 седмици от 20-ти ноември до 20-ти декември 2018 общо: 60 учебни часа цена: 480 лв. такса + 60 лв. учебни материали […]

От вторник до петък
22.02 2019

The Classics Club

Всяко занимание включва класическо произведение на английски или американски  автор. Седем срещи всеки петък по 3 уч.часа. Цена 210 лева + 50 лв. за материали.  

всеки петък
Ново от блога