Google

Преподаватели

Начало - Преподаватели - Красимира Танева
Красимира Танева

Красимира Танева

Сугестопед  (Сертификат № 399/2017 г.) към Фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева".

Широката усмивка и топли очи на Краси Танева грабват вниманието по най-приятния и естествен начин. В нейната компания тревогите неусетно минават на заден план, а разговорът е не само приятен, той вълнува!  Един позитивен, изключително открит и одухотворен човек, който гостоприемно те допуска в хармоничния си свят, а там - любовта и добротата са основополагащи...  Не е чудно, че с този личен профил Краси е напълно отдадена в общуването и работата с деца. За нея спокойно можем да кажем, че работи това, което е мечтала и това, за което продължава да мечтае.

Преди да стане майка, Краси завършва магистратура в УНСС и се радва на  блестяща перспектива за развитие в областта на човешките ресурси. Майчинството обаче променя напълно не само личния, но и професионалния ѝ път. „Обичам да общувам с деца! В очите на всяко дете виждам вселена от неограничени възможности. Възхищавам се от тяхната честност и креативност. Те са моите най-добри учители!” – споделя Краси. Промяната е неизбежна. Краси записва и завършва магистратура по „Начална училищна педагогика” в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. В допълнение придобива и следдипломна квалификация „Учител по английски език”. Била е възпитател в 19 СОУ „Елин Пелин” и начален преподавател в образователен център Медиа. 

Днес Красимира Танева е сертифициран детски сугестопед към фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева” и част от „семейството” на Вихровения. За сугестопедията говори с любов: „Моят път и моята цел са да превърна ученето в забавно, интересно, предизвикателно занимание! Редно е ученето да се извършва заради самото познание и радостта от откриването на това познание, а не заради оценка или страх от грешка. Копнея да видя промяната и да съм част от нея…”


Повече за Красимира Танева:

Образование:
Софийски университет „Св. Климент Охридски”, гр.София
Следдипломна квалификация „Учител по английски език”

Софийски университет „Св. Климент Охридски”, гр.София
Начална училищна педагогика, магистър

Университет за национално и световно стопанство, гр. София
Икономика и организация на труда със специализация „Управление на човешките ресурси”, магистър

Университет за национално и световно стопанство, гр. София
Икономика и организация на труда, бакалавър

Професионален опит:
Начален преподавател в ОЦ „Медиа” Ботев,  гр. София, ул. "Отец Паисий" 5
Възпитател в 19 СОУ „Елин Пелин”, гр. София, ул. „Яков Крайков” № 16

Видео