Google

Сугестопедичен английски за тийнейджъри

Начало - Новини - Сугестопедичен английски за тийнейджъри
Новини

Сугестопедичен английски за тийнейджъри

Публикувано на: 31.07.2017

"Every story has an end. But in life, every ending is just a new beautiful beginning"

Всеки край е едно красиво, ново начало. 
Казваме "goodbye" и "на добър час" на лятната група по английски език за тинейджъри. Ала не го правим с тъга, напротив, правим го с увереност и благодарност.

Благодарни сме за доверието към нас и топлите моменти на игри, смях и любознателност, които споделихме. Горди и уверени сме в бъдещите успехи на нашите възпитаници, защото са вдъхновени, учат с любов и най-вече - вярват в себе си.

Любов,13г.
"Малко ми е тъжно... Ще ми липсват хората, с които се запознах тук - целият екип на Вихровения. Влязох в този курс, с надеждата да открия нови приятели и да се забавлявам! Много добре е направено чрез песни и игри, хем ми е забавно, хем е ползотворно!"

Стефан,14г.
"Ще ми липсва атмосферата тук! Във Вихровения се занимаваме с много различни неща едновременно, не е както в училище, помага изключително много. Аз успях да се отпусна да говоря английски език, след като посетих този курс. По време на нашите часове пеем, правим концертен сеанс, интересното е че тук много се залага на музиката, която спомага за научаването на чуждия език. Надявам се все повече хора да посещават школата!"

Благодарим ви, приятели и до нови срещи 
Виж Галерия