Google

Business English

Начало - Новини - Business English
Новини

Business English

Публикувано на: 11.08.2017

Бизнес английският е все по-необходим за да можем да сме спокойни и компетентни при общуване в бизнес среда. И ако до скоро се очакваше да имаме доста добро ниво на владеене на езика преди да се го изучаваме професионално, то посредством методите на сугестопедията дори след ниво А2 е напълно възможно и естествено да се заемем с това.

Важни елементи, включени в разработката на нашата програма е запознаване с някои особености на бизнес комуникацията и използването на английския език на подходящото ниво.

Програмата е подходяща за хора, преминали сугестопедичен курс и/или с ниво на владеене на английски език А2+.

Сугестопедичният курс по бизнес английски е с практическа насоченост, с фокус върху четири основни теми – бизнес комуникация (кореспонденция, водене на разговори и преговори и пр.), лидерство и управление, презентационни умения и интервю за работа

В процеса на развитие на темите се разработват ситуационни задачи и се дискутират актуални теми от различни бизнес области – търговия, маркетинг и реклама, управление, екология, набиране на персонал и търсене на призвание, мотивация и учене през целия живот.

Резултатите от първите участници са необикновени и впечатляващи! Много от тях смениха кариерата си, а други споделиха, че са добили по-широк поглед върху бизнес сфери, които са смятали за безинтересни, добивайки по-задълбочено разбиране за заобикалящите ги процеси.

Занятията са четири пъти в седмицата – всеки работен ден без сряда, от 18:30 до 22:00, в продължение на 4 седмици. 

Румяна Йохнева
преподавател-сугестопед по английски език