Google

Цени

Начало - Курсове - Цени

Център по Класическа Сугестопедия „Вихровения“ работи с мисията да подкрепи разпространението на сугестопедията в България и принципа, завещан от д-р Лозанов за „Сугестопедия, достъпна за всички“. Следвайки тези идеи, се стараем да предлагаме езиковите ни курсове на максимално достъпни цени, като същевременно уважаваме труда на нашите преподаватели, пазарните принципи за развитие на една здрава и успешна организация, както и социалната ни отговорност към делото на д-р Лозанов.
 
Част от тази сумата за обучение се дарява на Фондацията на Д-р Лозанов и д-р Гатева в подкрепа на мисията и дейността й. Също така, 10 лв. от средствата на всеки заплатен курс отиват за сугeстопедични курсове и занимания с хора в неравностойно социално положение по проект „Сърце на колибри“. Проектът е социална платформа на Център по класическа сугестопедия „Вихровения“ за стимулиране на достъпността на сугестопедията и се осъществява в партньорства със Сдружение „Съзнание“.

Общи условия: 
Ефективното записване и/или запазване на място в нашите курсове става само след подписване на индивидуален Договор за услуга и внасяне на депозит, който е част от дължимата учебна такса. С подписването на този Договор Курсистът се съгласява с Общите условия за ползване на услугата "Чуждоезиково сугестопедично обучение във ВИХРОВЕНИЯ", в това число и с условията за възстановяване на депозита и/или внесените такси, в случай на невъзможност/отказ от негова страна да започне обучението си.