Google

Сугестопедични курсове за възрастни

Начало - Курсове - Сугестопедични курсове за възрастни

Сугестопедични курсове за възрастни

Вярвате ли, че ученето на език може да бъде игра и удоволствие дори и за възрастните? И същевременно, напълно задълбочено и с усвояване на многократно по-голям обем материал в сравнение с традиционните методики?

Във „Вихровения“ чуждият език се учи с лекота, докато разказвате истории, пътувате в света на въображението и изживявате мечтите си. Също като децата, в сугестопедичните курсове възрастните танцуват, пеят, играят и се забавляват, докато учат. Тук всичко е възможно. Всеки има свободата да изрази себе си и да направи своя личен избор в какво да се включи, как да подходи към различните упражнения. А обемът от материал е многократно увеличен, за което дизайнът на курса е специално разработен да използва периферното възприятие, класическата музика и изкуството във всичките му форми. За разлика от стандартното обучение, в сугестопедичните курсове по чужди езици няма домашна работа. Няма повтаряне на тежка граматика и няма умора. Граматиката се изучава в контекста на различните истории и игри, а след курса човек си тръгва зареден и отпочинал, по-енергичен, знаещ и вдъхновен.

Когато отвориш вратата на мечтите си и освободиш личността си за положителните емоции, езиковата бариера е прескочена с лекота.