Google

Сугестопедични курсове за възрастни

Начало - Курсове - Сугестопедични курсове за възрастни

Сугестопедични курсове за възрастни

Вярвате ли, че ученето на език може да бъде игра и удоволствие дори и за възрастните? И същевременно, напълно задълбочено и с усвояване на многократно по-голям обем материал в сравнение с традиционните методики?

Във „Вихровения“ чуждият език се учи с лекота, докато разказвате истории, пътувате в света на въображението и изживявате мечтите си. Също като децата, в сугестопедичните курсове възрастните танцуват, пеят, играят и се забавляват, докато учат. Тук всичко е възможно. Всеки има свободата да изрази себе си и да направи своя личен избор в какво да се включи, как да подходи към различните упражнения. А обемът от материал е многократно увеличен, за което дизайнът на курса е специално разработен да използва периферното възприятие, класическата музика и изкуството във всичките му форми. За разлика от стандартното обучение, в сугестопедичните курсове по чужди езици няма домашна работа. Няма повтаряне на тежка граматика и няма умора. Граматиката се изучава в контекста на различните истории и игри, а след курса човек си тръгва зареден и отпочинал, по-енергичен, знаещ и вдъхновен.

Когато отвориш вратата на мечтите си и освободиш личността си за положителните емоции, езиковата бариера е прескочена с лекота. 

 

 

 

 

 
ЦЕНИ 
 
Център по Класическа Сугестопедия „Вихровения“ работи с мисията да подкрепи разпространението на сугестопедията в България и принципа, завещан от д-р Лозанов за „Сугестопедия, достъпна за всички“. Следвайки тези идеи, се стараем да предлагаме езиковите ни курсове на максимално достъпни цени, като същевременно уважаваме труда на нашите преподаватели, пазарните принципи за развитие на една здрава и успешна организация, както и социалната ни отговорност към делото на д-р Лозанов.
 
Взимайки предвид всичко това, Центърът предлага езиковите си курсове за възрастни „Основно ниво“ на цена от 550 лв. плюс 40 лв. за учебници и допълнителни помагала.
Част от тази сума се дарява на Фондацията на Д-р Лозанов и д-р Гатева в подкрепа на мисията и дейността й. Отделно от това, 10 лв. от средствата от всеки заплатен курс отиват за сугeстопедични курсове и занимания с хора в неравностойно социално положение по проект „Сърце на колибри“. Проектът е социална платформа на Център по класическа сугестопедия „Вихровения“ за стимулиране на достъпността на сугестопедията и се осъществява в партньорства със Сдружение „Съзнание“.