Google

Сугестопедични курсове за деца

Начало - Курсове - Сугестопедични курсове за деца

Сугестопедични курсове за деца

Децата са цветята на живота. И ние отглеждаме тези цветя с любов и грижа, даваме им знанието и свободата, от които се нуждаят, за да израснат щастливи и пълноценни личности.

Всяко малко цвете крие в себе си уникална красота, която лесно се разкрива чрез свободата и любовта на сугестопедията. В сугестопедичната занималня на „Вихровения” децата са обградени от любов, спокойствие, изкуство, пространство за учене с лекота и радост. Учим в хармония с класическата музика, театъра и танца. Радостта съпътства всяко наше занимание. Нашите преподаватели предразполагат всяко дете с много любов, внимание и грижа да прояви своите таланти и неограничен потенциал.

Тук учениците възприемат голям обем от информация и в същото време учебният процес е преобразен във весела игра, в която децата се зареждат с нови сили, без да чувстват умора. Обучавайки се по метода на проф. д-р. Лозанов, децата усвояват лесно материала, който в училище изглежда тежък и непосилен. С много игри, песни и увлекателни занимания децата развиват своята мотивация за учене, любознателност и творческа същност.