Google

Социален проект

Начало - ЗА ВИХРОВЕНИЯ - Социален проект

„Сърце на колибри“

 

Водени от призванието да разпространяваме делото на д-р Лозанов до колкото може повече хора в България, „Вихровения“ развива социален проект „Сърце на колибри“. Чрез него подкрепяме деца и възрастни, наши приятели и хора в неравностойно положение, да имат възможността да преживеят сугестопедичното обучение, както и да развиваме Сугестопедията като метод за обучение.

Благодарение на вас и участието ви в нашите курсове, събития, обучения и занимания - както за деца, така и за възрастни - в Център по класическа сугестопедия „Вихровения“ ние събираме средства за различни каузи в рамките на социален проект „Сърце на колибри“.

“Сърце на колибри” има за цел да развива сугестопедията като наука, да подкрепя преподаватели в разработването на учебници, материали и програми за обучение, както и да организира културни и образователни събития с цел полуляризиране и развитие на метода.

Проектът подпомага и личности, идеи и събития, които са в синхрон с нашата визия и ценности.

Благодарим ви от сърце! :)

Вихровения участва в Благотворителна Кампания "Обичам те"

Център по Класическа Сугестопедия "Вихровения" се включи в Благотворителна Кампания "Обичам те" като дари 800 лв. от своя социален фонд "Сърце на колибри" на 4 от децата нуждаещи се от подкрепата на сърдечната кауза на Мира Дойчинова и Григор Григоров.

Стаите на „Вихровения” се изпълниха с красивите цветове на картините на Мира Дойчинова. „Алиса в Страната на Чудесата”, „Хензел и Гретел” и „Приказка за Светлината” са картините, които Вихровения закупи, за да подкрепи малката Стефи, която имаше нужда от средства за 10 курса химиотерапия в болница Аджъбадем, Турция.
6 годишната Ани имаше нужда от помощ, за да запази своя поглед към красотата на света. Да може да вижда малките неща, които неизменно я усмихват. Теодор - Теди е на 14 годинки, Радост- Ради на 7 годинки. Семейството бе в затруднено положение, а малката Радост и батко Теди се нуждаеха всеки ден от рехабилитация.

Благодарим на Мира Дойчинова, че учи децата и всички нас да бъдем добри хора.

Вихровения зарадва за Коледа децата от дома "Св. Николай"

Скъпи приятели, с радост ви информираме, че на събитието "Среща с Мира Дойчинова и творчеството й в дома на „Вихровения” успяхме да съберем 240 лева, с които да подкрепим децата от дома на Отец Иван в с.Нови хан. Благодарим на всички, които станаха съпричастни към социалния ни проект "Сърце на колибри"!

Парите бяха дарени на дома за сираци „Св.Николай” в дните около празниците.

Светли празници и повече вяра в Коледните чудеса!