Кампанията „Общувай с лекота в месеца на любовта“ дава началото на най-сърдечния месец във „Вихровения“

Скъпи приятели в началото на най-сърдечния месец стартираме кампанията „Общувай с лекота в месеца на любовта“. Отваряме още по-широко сърцето си за вас и ви подаряваме възможност да запишете сугестопедичен курс, заедно с приятел или любим човек при специални условия.

От 1 до 28 февруари ви подоряваме общо 100 лв. при записване на двама курсисти за сугестопедично обучение с хорариум 100 учебни часа по английски, немски, френски, испански, италиански, гръцки, руски или български за чужденци. Подарък ще има и за всички останали хора, желаещи да запишат курсове с по-малък хорариум часове, като при тях стойността ще бъде преизчислявана.

За всички вас, които сте задълбочили връзката си с английския език и искате да я усъвършенствате на ниво Advanced, в началото на март ще стартираме нов курс. Заниманията ще се осъществяват по формат с цел подготовка за изпита IELTS, като ще бъдат включени и интригуващи игри, дискусии и творчески дейности с произведения на класически английски и американски автори, в хармония с музиката на велики композитори. Всеки, който се запише за най-новата програма до Деня на влюбените (14 февруари) ще получи подарък в размер на 100 лв. от цената на курса.

Подаръците от кампания „Общувай с лекота в месеца на любовта” няма да се натрупват към други преференциални условия за курсове, които „Вихровения” предлага.

Календарът с всички стартиращи курсове може да бъде разгледан ТУК.

 

Ново от блога