„Вихровения” участва в благотворителната кампания “Обичам те”

Център по класическа сугестопедия “Вихровения” се включи в благотворителната кампания “Обичам те” като дари 800 лв. от своя социален фонд “Сърце на колибри” на 4 нуждаещи се деца. Инициативата е част от сърдечната кауза на Мира Дойчинова и Григор Григоров.

Стаите на „Вихровения” се изпълниха с красивите цветове на картините на Мира Дойчинова. „Алиса в Страната на Чудесата”, „Хензел и Гретел” и „Приказка за Светлината” са картините, които „Вихровения” закупи, за да подкрепи малките Стефи, Ани, Теодор и Радост.

Стефи имаше нужда от средства за 10 курса химиотерапия в болница Аджъбадем, Турция. 6- годишната Ани имаше нужда от помощ, за да запази своя поглед към красотата на света, за да може да вижда малките неща, които неизменно я усмихват. А 14-годишният Теди и 7-годишната Ради се нуждаеха от ежедневна рехабилитация.

Благодарим на Мира Дойчинова, че учи децата и всички нас да бъдем добри хора.

За нас

Когато любовта срещне свободата, тя се отрази в ученето и то стане необикновено ... Когато се свържем с изкуството и намерим златното сечение в учебния процес ... и се разтворят границите на прякото възприятие ... Учим много повече. Много по-бързо. Учим със сърце. С игрови преживявания и чрез свързване с класическото изкуство.