Вихровения стартира 2018 г. с по-добри условия по всички курсове

Вихровения стартира 2018 г. с нови по-добри условия за всички курсове, които предлага. От началото на т.г. всяко ранно записване (2 месеца предварително) на курс с хорариум 100 учебни часа ще носи подарък от 50 лв.

За любителите на испанския език новата година започва със специална кампания. При записване едновременно на нива А1 и А2, желаещите да учат езика на Сервантес и Гауди ще получат подарък в размер на 110 лв. от стойността на двата курса.

Екипът на центъра увеличава и броя на различните разговорни програми по английски, немски, френски, гръцки, италиански и др. С цел да подпомогнат по-лесното общуване на чужд език сертифицираните преподаватели на Вихровения всяка седмица ще разиграват различни ситуации, които да подобрят и развият вербалната умения на курсистите им.

Вихровения е единственият център по класическа сугестопедия, който предлага изучаване на 8 чужди езика – английски, немски, френски, испански, италиански, гръцки и руски. Специално изготвеният модул – бизнес английски  разкрива възможност за придобиване на допълнителни умения за водене на бизнес кореспонденция и спонтанно общуване. Центърът по класическа сугестопедия дава възможност и на всички чуждестранни граждани, живеещи в България да научат мелодичния ни роден език.

Английски, немски и френски са трите чуждоезикови курсове, които Вихровения предлага за деца и тинейджъри. А за най-малките центърът е подготвил още специална сугестопедична занималня, школа по математика, както и два курса, развиващи писането и четенето.

Подробна информация за всички курсове можете да намерите в нашия Календар.

Общувай с лекота!

Ново от блога