Вихровения вече е с нов сайт

На прага на Новата година в светлите дни преди Коледа „Вихровения“ с трепет „облича“ новите си дрехи и ви посреща в пъстрия свят на сугестопедията с новия си сайт! Не случайно избрахме този ден – 21 декември, за да ви въведем към всичко ново, което подготвяме за вас през 2018 година. На този ден в древните български традиции сме отваряли сърцата и вратите си за новото. Това е денят след Игнажден,  зимното слънцестоене, денят на новото слънце според древния български календар! В този специален ден ви каним да откриете при нас това, което отдавна търсите, да намерите възможностите за разкриване на вашия потенциал с вдъхновяващи преживявания и много усмивки.

През 2018 г. при нас ще има много нови форми за развитие на езиковите умения както за възрастните, така и за децата. Преподавателите ни са подготвили интересни клубни форми, в които с лекота да надградите знанията си по английски език – Бизнес английски , English Therapy, Business Club, по френски език – Matinée à Paris, като в близките месеци такива занимания ще стартират и по немски, италиански, испански, гръцки и български език за чужденци.

Радваме се на всяка среща с вас и ви очакваме с нетърпение в пространствата на Вихровения, където общуваме с лекота, споделяме знания и вдъхновение!

Бъдете смели в мечтите и решителни в начинанията, а ние ще ви подкрепим със силата на сугестопедията и всеотдайните ни преподаватели.

Ново от блога