Възрастни

Английски език

Английският е роден език за над 309 милиона души по света, той е официален език в Европейския съюз и водещ език за контакти в международните институции.
Прочети още

Италиански език

Италианският език безспорно е един от най-мелодичните сред романските езици. Може би затова е толкова силно емоционалното му въздействие върху хора, които дори не разбират и дума от него.
Прочети още

Френски език

Френски език говорят над 200 милиона души по света. Това е вторият официален език в Европейския съюз, езикът на Бодлер, Камю, Екзюпери…Наричан е "езикът на любовта".
Прочети още

Bulgarian As a Foreign Language

„Bulgarian is not difficult. The Bulgarian language is melodious, chanting, pleasant"
from "She is from Bulgaria, he – an Ocean" by Vanina Bodurova
Прочети още

Немски език

Немският език е един от основните световни езици и е най-разпространеният роден език в Европейския съюз. В пет европейски държави немският е официален език.
Прочети още

Руски език

Традиционно близкият за българите руски език се оказва позабравен през последните години от по-възрастните, които са го учили задължително като деца, или съвсем непознат за младите поколения.
Прочети още

Испански език

Да учиш испански език във „Вихровения“ е като да се впуснеш в страстен танц. Танц, който завладява тялото, ума и сърцето ти в пет шеметни седмици.
Прочети още

Гръцки език

Гръцкият език се говори се от около 13 милиона души в Гърция, Кипър и гръцката диаспора по света. Значението му за развитието на европейската писменост и култура е огромно.
Прочети още
За нас

Когато любовта срещне свободата, тя се отрази в ученето и то стане необикновено ... Когато се свържем с изкуството и намерим златното сечение в учебния процес ... и се разтворят границите на прякото възприятие ... Учим много повече. Много по-бързо. Учим със сърце. С игрови преживявания и чрез свързване с класическото изкуство.