Loading Events

Виж в календар

Начало: 06.02.2018
Ниво: Средно напреднали
Брой часове: 64
Час: 9:30 - 13:00
График: Вт/Чт
Цена: 450лв.
Преподавател:
Програма: Сугестопедичният курс по бизнес английски е с практическа насоченост, с фокус върху четири основни теми – бизнес комуникация (кореспонденция, водене на разговори и преговори и пр.); лидерство и управление; маркетинг; интервю за работа.

Бизнес английският е все по-необходим за да можем да сме спокойни и компетентни при общуване в бизнес среда. И ако до скоро се очакваше да имаме доста добро ниво на владеене на езика преди да го изучаваме професионално, то посредством методите на сугестопедията дори след ниво А2 е напълно възможно и естествено да се заемем с това.

Важни елементи, включени в разработката е запознаване с някои особености на бизнес комуникацията и използването на английския език на подходящото ниво.

Методите на класическата сугестопедия са изключително благоприятни и ефективни за надграждане и обогатяване на практически умения. В процеса на развитие на темите се разработват ситуационни задачи и се дискутират актуални теми от различни бизнес области – търговия, маркетинг и реклама, управление, екология, набиране на персонал и търсене на призвание, мотивация и учене през целия живот.

Резултатите от първите участници са необикновени и впечатляващи! Много от тях смениха кариерата си, а други споделиха, че са добили по-широк поглед върху бизнес сфери, които са смятали за безинтересни, добивайки по-задълбочено разбиране за заобикалящите ги процеси.

Терапевтичният и профилактичен ефект на сугестопедичните занимания като цяло е изключително търсен и ценен от нашите курсисти. След дългия ден на работното място, радостта и лекотата, с които се усвоява голям обем материал е като подарък и награда!

Цена за учебни материали – 50 лв.

Ново от блога