Курсове по английски език

Английският е роден език за над 309 милиона души по света, той е официален език в Европейския съюз и водещ език за контакти в международните  институции. Умението да общуваме свободно на този език се превръща в необходимост за практикуването на много професии, за успешното обучение на студентите и учениците, които вече имат достъп до океан от информация на английски език в интернет.

Изучаването на  английски език по метода сугестопедия стимулира комуникацията на този език и ни дава шанс да споделяме идеи с хора от цял свят.  Да намираме приятели, без да се съобразяваме с езиковата бариера, защото английският е втори говорим език за над милиард и половина души.

Обучението по английски език ще ви помогне да разгърнете потенциала си в рамките на 5 седмици. Уроците по английски език по метода на класическата сугестопедия при нас ще ви стимулират на отворите не само ума, а и сърцето си за познанието!

Групите по английски език се водят от опитни сугестопеди, които неусетно ви потопяват в морето от нови знания, които вие активирате с часове.

Как се случва това? С музика, песни, радост, вдъхновение, където всеки преоткрива себе си в роли, които спонтанно активират уменията за общуване и желанието за споделяне.

Уроците по английски език във „Вихровения“ не са уроци, те са преживяване, което оставя трайни следи в съзнанието. Особено висока е ефективността за всички, които отдавна търсят успешната форма за разговорен английски език.

Сугестопедичните курсове по английски език при нас са адаптирани към различните нужни на хората в изучаването на езика.

Английски език – нива:

Бизнес английски А2/B1

Този сугестопедичен курс по английски език е подходящ за хора, които са преминали сугестопедично обучение и/или отговарят на ниво А2 +. Уроците по английски език се фокусират върху четири основни теми:

 • Бизнес комуникация (кореспонденция, разговори и преговори и т.н.)
 • Управление и лидерство
 • Бизнес и личностно развитие
 • Интервю за работа.

По време на курса разглеждаме реални практически казуси и обсъждаме актуални теми в различни бизнес области – търговия, маркетинг и реклама, мениджмънт, околна среда, управление на човешки ресурси, мотивация и учене през целия живот.

Бизнес английски B1/B2

Сугестопедичният курс по английски език се фокусира върху четири основни теми:

 • Интервю за работа. Практическа подготовка за успешно интервю за работа.
 • Разговорен английски език: Ораторство. Представяне/говорене пред публика, лекции, доклади.
 • Успех. Успешни бизнес практики.
 • Лидерство

Допълнителните умения за спонтанна комуникация се развиват по време на курсовете по английски език. Програмата е подходяща за студенти, които имат ниво II Сугестопедичен курс или отговарят на ниво B1 +.

Business Club

Уроците по английски език в тази програма са с практическа насоченост. Те помагат за изграждане и подобряване на бизнес комуникационни умения на английски език. Отлична възможност за всеки, който иска да общува свободно и уверено в бизнес среда. Програмата е подходяща за всеки, който е преминал сугестопедичен бизнес английски или отговаря на ниво A2/B1.

English Therapy

Специална програма, насочена към поддържане и усъвършенстване на уменията по разговорен английски език. Заниманията са с ефект на релаксация, съобразени с натоварените ви графици и се провеждат в спокойна и приятна атмосфера.

Този  курс по английски език е подходящ за всички, които са преминали сугестопедично езиково обучение, независимо от нивото. Отлична възможност за всички работещи!

Advanced IELTS и Friday Night Classics 

Програмата е насочена към хора, които желаят да усъвършенстват английския си език на нива Advanced. Курсовете по английски език в това ниво се провежда в понеделник, сряда и петък. Първите два дни от заниманията са посветени на интензивно усвояване на езикови умения по формата на изпит IELTS, а третият ден е отреден на срещите на клуб Friday Night Classics. Клубните занимания съчетават интригуващи игри, дискусии и творчески дейности с произведения на класически английски и американски автори, в хармония с музиката на велики композитори. Крайният резултат е не само уникално-красиво изживяване, а и трайно-усвоени умения за усъвършенствано изразяване, четене и писане на английски език.

 • Записване само след индивидуално събеседване с преподавателя.
 • При записването се попълва формуляр и се подписва договор за услуга.
 • Обявените цени са за група от минимум 6 курсиста.
 • При групи от 4 до 6 човека обучението се извършва по индивидуална програма.
 • При записване на курс 1 месец преди началото му всеки курсист получава 50 лв. намаление от цената.
 • Отстъпки не се натрупват.

За повече информация: тел: 0879 811 644

Календар
06.08 2018

Английски език – Beginners/Pre-Intermediate

Цена за материали – 60 лв. (50 лв. за учебни материали и 10 лв. дарение за Фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева”). Всеки курсист ще получи сертификат, удостоверяващ, че […]

Всеки делничен ден
Ева Бираджиева
06.08 2018

Английски език – Beginners/Pre-Intermediate

Цена за материали – 60 лв. (50 лв. за учебни материали и 10 лв. дарение за Фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева”). Всеки курсист ще получи сертификат, удостоверяващ, че […]

Всеки делничен ден
Ценомира Димитрова
Ново от блога