Френски език

Bonjour! Днес сме в „Le peloton café » на улица Pont Louis Philippe. Ние сме Жюли и Мари от Франция, Дезире от Швейцария, Жорж от Квебек, Пиер-Етиен от Белгия и Алис от Нова Каледония. Поръчваме нещо малко за хапване и минерална вода и сядаме в кръг сред приятели. Темата е любимите ни занимания. Какво правим с най-голямо желание и усмивка. Каране на Каяк, Рисуване на пейзажи, Строене на къщи, Слушане на тишината и още много сбъднати мечти успяваме да споделим докато дочуваме уличния музикант, който пее неостаряващата Champs-Elysées и всички запяваме с пълен глас. Време е да си почетем от любимите страници на „Денят, в който се научих да живея“ на Лоран Гунел. Така неусетно минава половин ден на споделена емоция сред автентичен френски чар. Merci! A bientôt!”

Matinée à Paris

Matinée à Paris е разговорна програма. Включва работа с художествена литература на френски и превод. Подходяща за курсисти, преминали сугестопедичен курс по езика.

***

  • Записване само след индивидуално събеседване с преподавателя.
  • При записването се попълва формуляр и се подписва договор за услуга.
  • Обявените цени са за група от минимум 6 курсиста.
  • При групи от 4 до 6 човека обучението се извършва по индивидуална програма.
  • При записване на курс 1 месец преди началото му всеки курсист получава 50 лв. намаление от цената.
  • Отстъпки не се натрупват.

За повече информация: тел: +359 879 811 644

Календар
16.04 2018

Френски език – средно напреднали

Цена за учебни материали – 50 лв.

Пон/Вт/Ср/Чт
Елена Дюлгерова
За нас

Когато любовта срещне свободата, тя се отрази в ученето и то стане необикновено ... Когато се свържем с изкуството и намерим златното сечение в учебния процес ... и се разтворят границите на прякото възприятие ... Учим много повече. Много по-бързо. Учим със сърце. С игрови преживявания и чрез свързване с класическото изкуство.