Курсове по испански език

Сугестопедичните курсове по испански език са емоционално и полезно преживяване за трайна връзка с езика на Сервантес. Уроците по испански език се провеждат в провокираща сетивата среда, която създава лекота и радост от срещата с новите знания.

Испанският език е четвъртият най-разпространен език в света и един от шестте официални езика на Обединените нации. Изучаването му по метода на класическата сугестопедия е шанс да се потопите в духа на Испания и Латинска Америка и ще разпали във вас любовта към живота.

Испанският език за възрастни е ключ към по-пълноценно общуване в салса, латино  и танго средите. Застъпената в курсовете по испански език лексика и граматика е отлична база за развитие на комуникационните умения на този език.

  • Включването в курсовете по испански език става само след индивидуално събеседване с преподавателя.
  • При записването се попълва формуляр и се подписва договор за уроците по испански език.
  • Обявените цени са за група от минимум 6 курсиста.
  • При групи от 4 до 6 човека обучението по испански език се извършва по индивидуална програма.
  • При записване на курс 1 месец преди началото му всеки курсист получава 50 лв. намаление от цената на сугестопедичните курсове по испански език.
  • При записване едновременно на нива А1 и А2 всеки курсист получава 110 лв. намаление от стойността на двата сугестопедични курса.
  • Отстъпки не се натрупват.

За повече информация: тел: 0879 811 644

Календар
02.07 2018

Испански език – В1 практически

Цена за материали – 60 лв. (50 лв. за учебни материали и 10 лв. дарение за Фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева”). Всеки курсист ще получи сертификат, удостоверяващ, […]

Всеки делничен ден
11.09 2018

Испански език – А1

Цена за учебни материали – 35 лв.

Всеки делничен ден
09.10 2018

Испански език – А2

При записване едновременно на нива А1 и А2 всеки курсист получава 110 лв. намаление от стойността на двата курса.  

всеки делничен ден
Ново от блога